Extra gyümölcsös sangria

Hozzávalók

  • 2 üveg rosé bor
  • 2 üveg Sauvignon Blanc bor
  • 80 dkg eper, félbevágva
  • 2 bögre rum
  • 2 bögre narancs vagy citrom ízesítésű vodka
  • 1 bögre felezett szőlő
  • 1 bögre cukor
  • 3 citrom felszeletelve
  • 3 lime, felszeletelve
  • 3 narancs, felszeletelve
  • 1 liter szódavíz 

Elkészítés

    1. 1  Egy nagy tárolóedényben összekeverjük a rozét, a Sauvignon Blanc bort, az epret, a rumot, a vodkát, a szőlőt, a citromot, a zöldcitromot és a narancsot, valamint 1 bögre vizet. Legalább 12 órán keresztül hűtjük.
    2. 2  Közvetlen felszolgálás előtt beleöntjük a szódavizet.